• Cine suntem?Asociația JUNII urmărește realizarea următoarelor obiective:Crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea voluntariatului în România; Dezvoltarea de programe (cursuri, activități, proiecte Erasmus+), pentru tinerii cu vârste cuprinse între 14-29 ani; Implementarea campaniei No Hate Speech Movement; Dezvoltarea unor abilitati benefice, cum ar fi: lucrul in echipa, capacitatea de a gestiona resurse, sau abilitati de comunicare si relationare pentru tinerii voluntari din cadrul asociatiei, Creșterea gradului de conștientizare a valorii voluntariatului pentru societate și individ și recunoașterea contribuției voluntariatului la dezvoltarea societății.
  • Viziune Realizăm o gamă completă de activități comunitare de cea mai bună calitate, într-o manieră prudentă şi transparentă şi prin cultivarea activă a inovaţiei.
  • MisuneaMisiunea noastră se bazează pe încrederea partenerilor noștri și pe calitatea şi eficienţa tuturor programelor efectuate. Activitatea noastră este îndreptată permanent către dezvoltarea calității vieții beneficiarilor noștri și către interesele tânărului și a voluntarului, acestea constituind întotdeauna o prioritate.