Simte, Actioneaza, Implica-te!

Ofensiva Tinerilor si Asociatia JUNII, implementează un atelier privind: Integrarea comunitatilor de migranti si refugiati din, bazat pe un atelier de formare, destinat lucratorilor de tineret, voluntarilor, persoanelor ce intra in contact direct cu astfel de comunitati.
Cohost: Liceul Energetic Craiova
Perioada: 21-23 ianuarie 2020.
Unde: Liceul Energetic Craiova.
Context:
Atelierul este la nivel local, un nou proiect european finanțat prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene (KA2 Capacity Building in the Field of Youth) coordonat de Ofensiva Tinerilor (România) .
Proiectul vizează dezvoltarea capacității platformelor de educație de la egal la egal și a ONG-urilor pentru reducerea discriminării bazate pe gen. Pentru a realiza acest lucru, partenerii vor crea un nou program de educație între egali prin schimbul, adaptarea și crearea de metode și instrumente non-formale care pot fi folosite în munca de tineret.

Care sunt condițiile?
– vârsta 17- 35 de ani;
– Experiență semnificativă în domeniul egalității de gen și / sau al activității de tineret și / sau al formării profesionale;
-Experienta semnificativa in lucrul cu comunitatile de migranti si refugiati;
– Disponibil și angajat să participe la 2 zile în timpul atelierului.
Care sunt beneficiile?
– Aflați multe despre problemele legate de gen, diversitate, antidiscriminare, formare la egal la egal și multe altele.

Cum vom lucra?
Atelierul își are rădăcinile în principiile educației non-formale, al formării profesionale la egal la egal, al educației anti-bias și al învățării experiențiale. Activitățile vor fi extrem de interactive, participative, bazate pe experiență, cu un amestec de reflecții personale, discuții în grupuri mici, dezbaterile plenare și alte tipuri de metode nonformale. Participanților li se va cere să împărtășească experiențe și opinii, să practice abilități active de ascultare cu ceilalți și să învețe din punct de vedere emoțional și intelectual.

Limba: limba de lucru va fi limba română
Termen limită de aplicare și proces
Termenul limită pentru depunerea candidaturii este 10 ianuarie ora 12:00.
Răspunsurile vor fi furnizate cel mai târziu la 17 ianuarie 2020
Odată selectat/ă, veți fi notificat/a prin e-mail și veți primi, de asemenea, un pachet informativ cu toate informațiile practice pentru atelier
Consultați linkul către aplicație din secțiunea BILETE.

**Coffee Break-ul și materialele de curs le oferim noi!
Pentru orice întrebare despre training și / sau proiect, vă rugăm să contactați #FlorinCiobanu

Trainer:
Florin Ciobanu
Cofacilitator: Mariana Lulache

Tags: No tags

Comments are closed.